• Çukur 10. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Pazartesi 2017,Çukur 10. Bölüm izle,Çukur 10. Bölüm Fragmanı,Çukur 10. Bölüm Özeti izle,Çukur 25 Aralık Fragmanı Seyret Ama Yamaç zekasıyla herkesi şaşırtacaktır yine. Yamaç’ın bu olaya tepkisi de herkesi şaşkına çevirir. Selim Sena’yı kaçırdı ama neden? Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için mi? Diğer taraftan Serdar’ın da babasını kaçırdığı öğrenen Selim foyasını ortaya çıkacak diye korkmaktadır.Serdarın adamları da Vartolu ve Celasun’u tombalacı da kumarhanede tutmaktadır. çukur 25 aralık fragmanı Ama Celasun boş durmaz ve oradan kaçmak için planını devreye sokar. Celasunun bu tehlikeli planı kendinin değil ama Karaca’nın yaralanmasına neden olur. Karaca yaralandığını kimseye söyleyemez. Sadece o gizli yerde Celasun’a gösterir yarasını. Çukur 10.Bölüm Fragmanı 25 Aralık Seyret Tanıtım

    https://ebolumfragmani.com/watch/cukur-10-bolum-fragmani-25-aralik-video-episode/


    votre commentaire
  • Söz 27.Bölüm Fragmanı yayınlandımı saat kaçta yayınlanacak neler yasanacak. Tim teröristlerin pususuna düşer ve kurtulmanın yollarını ararlar. Yavuz da Agah’ı beklenmedik durumda bulur. Söz dizisi yeni bölümünde ekibin ve Yavuzun üstündeki tehlikeler bitmemişti. Yavuz geçmişini annesinin aslında ölmediğini intihar ettiğini öğrendi. Yavuz sinirli ve gergin bir ruh halindedir. Yavuz’un bu gerginliği Baharla olan ilişkisini etkiliyor.Söz 25 aralık fragmanı yeni bölümü 2017 Pazartesi Star TV Ekranlarında izleyebilirsiniz

    https://ebolumfragmani.com/watch/soz-27-bolum-fragmani-25-aralik-video-episode/


    votre commentaire
  • ​Atv 25 Aralık Kırgın Çiçekler Fragmani 103. Bölüm Pazartesi 25 Aralık Kırgın Çiçekler 102. Bölüm özeti Biz artık sevgili olalım mı? Songül hastanede bebeği için mücadele verirken, kızlar endişe ile onu beklemektedir. Güney üzüntüden perişan olur. Kader ise ne yapacağını bilemez haldedir. Ali, Eylüle hislerini bir türlü açıklayamayınca, Eylül daha fazla dayanamaz ve duruma el koyar. Ejder, hiç hesaplamadığı bir belaya karışır. Ali ve Fadik de olaya dahil olur. İşler iyice karışınca, Ali çok zor bir karar vermek zorunda kalır. Özgür Çevik Toprak Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri. Kırgın Çiçekler 103.Bölüm Fragmanı (25 Aralık Pazartesi)
     

    votre commentaire
  • ​25 Aralık Siyah Beyaz Aşk Fragmanı 11.Bölüm Pazartesi Siyah Beyaz Aşk 10.Bölüm özeti; Ferhat ve Cüneyt, Şahinin adamları tarafından sarılmış, çıkış yolu aramaktadır. Aslı, Ferhatın başının belada olduğunu öğrenince hiç düşünmeden onun peşinden gider. Ferhat ise şimdi kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır. Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Özeti Bebeğin Gülsüm ve Cüneytin olduğunu öğrenen Abidin, Safiye ile yüzleşir. Kaderinin Abidinin ellerinde olduğundan habersiz olan Gülsüm bebeğine kavuşabilecek mi? Aslı, Ferhatın başının belada olduğunu öğrenir ve onun peşinden gider. Ferhat ise kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır. Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm pazartesi akşamı saat 20.00 de KanalD de Bütün oklarını Aslıya yönelten Namık, Aslıyla karşı karşıya gelir. Aslı, Ferhata babasının Namık olduğunu söyleyip onu yaşadığı yalanın içinden çıkarabilecek mi? siyah beyaz aşk 11.bölüm fragmanı (25 Aralık Pazartesi)
     

    votre commentaire
  • ​24 Aralık Cennetin Gözyaşları Fragmanı 14. Bölüm Pazar Cennetin Gözyaşları 13. Bölüm özeti; Ölmekten başka çarem yok Selim kendisinden gizlenen acı gerçekleri, hayatının koca bir yalan üzerine kurulduğunu öğrenmiştir. Kimseyi affetmeye niyeti yoktur. Buna Cennet de dahil. Cennetin her şeyi anlatma çabası, yalvarmaları da boşunadır. Her şeyin sorumlusu Melisa, bu durumu lehine kullanmayı çok iyi becerir. Selimin ağlayacak bir omuza ihtiyacı vardır ve bunu da ona tek dürüst olan kişi Melisa yapabilir.Arzu ise Rıza Beyin vefatının ardından Sema Hanım başta olmak üzere bütün ailesi tarafından dışlanıyordur. Mahir ile boşanması konusunda baskılar da ufaktan başlamıştır. Arzu bütün ailesi ile mücadele ederken tüm bunların sorumlusu olan Cennete de en büyük kötülüğü yapmaya kararlıdır. Yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Cennet bedelini ödeyecektir.Ne var ki ödenecek bedeller bununla kalmayacaktır. Kayanın hapisten çıktığından habersiz olan Arzu saltanatının sefasını süreceğinden o kadar emindir ki, kendisine doğru adım adım gelen büyük tehlikenin henüz farkında değildir Cennetin Gözyaşları 14.Bölüm Fragmanı (24 Aralık Pazar)
     

    votre commentaire
  • ​24 Aralık Dolunay Fragmanı 25. Bölüm Pazar Dolunay 24. Bölüm özeti; Nazlı, Feritten kaçıyor Feritin evlenme teklifine Nazlı hiç beklemediği bir cevap verir. Nazlıdaki bu ani değişime bir anlam veremeyen Ferit bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Nazlı ise kardeşi ile sevdiği adam arasında kalarak acı çekmektedir. Feritin haberi olmadan çözüm yolları ararken hiç beklemediği bir yerden Ferite yakalanır. Bu tesadüf ilişkilerini beklenmedik bir şekilde etkileyecektir. 23. Bölümünde neler yasanmıişti; Hayat, Nazlı ve Ferite yeni sürprizler hazırlamaktadır Nazlı ve Ferit nihayet birbirlerine açılmışlardır. İkisinin de en büyük isteği kaybettikleri zamanı telafi etmek olur. Ferit ve Nazlı aşklarını özgürce yaşamaktadır artık. Onların bu hallerini etrafındakiler de şaşkınlıkla seyreder. Ferit ve Nazlı mutluluk sarhoşuyken hayat da onlara yeni sürprizler hazırlamaktadır. Dolunay 25.Bölüm Fragmanı (24 Aralık Pazar)
     

    votre commentaire
  • ​24 Aralık Çocuklar Duymasın Fragmanı 21. Bölüm Pazar Çocuklar Duymasın 20. Bölüm özeti; Meltem eve geldiğinde, Tutkuyu Halukla evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluku rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür. Bu sefer Taş Fırın Haluk da Meltemi sinir edip evden kaçıracak büyük bir plan yapmıştır. Evde adeta büyük bir savaş başlar. Haluk ve Meltem Arasındaki Gerçek Savaş Asıl Şimdi Başlıyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar 19.45te Kanal Dde! Bu sırada Haluk ve Meltemin kızı Duygu sürpriz yapıp gelince ortalık karışır! Haluk ve Meltem, Duygunun yanında mutluluk oyunu oynamaya başlar. Gönül, evde bir kızlar partisi organize eder. Bu partiye Meltem ve Tutkuyu aynı anda davet eden Gönül, başlarına geleceklerden habersizdir Çocuklar Duymasın 21.Bölüm Fragmanı (24 Aralık Pazar)
     

    votre commentaire