• ​Fox tv 22 Aralık Şevkat Yerimdar Fragmanı 31. Bölüm Cuma Şevkat Yerimdar 30. Bölüm özeti İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar. Şevkat, uyarmasına rağmen İsmail’in yalanına ortak olduğu için Esin’in üstüne gider ve küserler. Fakat her şeye rağmen Bozkır ve Gülperi’nin gitmesini engellemek için birlikte hareket etmeleri gerekmektedir. Cuma tablolarını yapmaya devam eder. Fakat işler tersine döner.Semra Güzel (Sanem) Temiz kalpli, iyi niyetli bır kızdır. Esin ve Gizem ile liseden beri arkadaştır. Spiritüel konularla ilgilidir. Yaşam koçluğu yapmaktadır. Danışanlarının tümü mutsuz zengin kadınlardır. Şevkat Yerimdar 31.Bölüm Fragmanı (22 Aralık Cuma)
     

    votre commentaire
  • ​22 Aralık Aşk ve Mavi Fragmanı 46. Bölüm Cuma Aşk ve Mavi 45. Bölüm özeti Yarım kalan yanım tamamlandı seninle aşkım.. Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavinin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmetin kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Alinin abisi Cemaldir. Ali, Cemalin karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavinin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Aliyi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Maviden şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlar. Aşk ve Mavi 46.Bölüm Fragmanı (22 Aralık Cuma)
     

    votre commentaire
  •  22 Aralık İstanbullu Gelin Fragmanı 30. Bölüm  Cuma Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir. 28. Bölüm özeti  Kıskançlık Krizi Büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır. İstanbullu Gelin 30.Bölüm Fragmanı (22 Aralık Cuma)

    https://ebolumfragmani.com/watch/istanbullu-gelin-30-bolum-fragmani/


    votre commentaire
  • ​22 Aralık Kalp Atışı Fragmanı 25. Bölüm Cuma Kalp Atışı 24. Bölüm özeti; Eylül Ali Asaf’ı kurtarmak için zamanla yarışırken, Sultan’ın kurduğu tuzaklar da gittikçe kötüleşerek devam etmektedir. Bu sefer namlunun ucunda tüm dengeleri değiştirecek biri vardır.Hayatla ölüm arasında, kurtuluşu Ali Asaf’ın ellerinde olan masum biri.Ali Asaf artık İstanbul’un bir başka yüzüyle karşı karşıya ve yepyeni bir dünyanın içindedir.. Eylül ve Ali Asaf’ın büyük aşkı, kurulan bu yeni dünyada var olmaya devam edebilecek mi? Ameliyathaneden gözyaşları içinde çıkan Ali Asaf’a, Eylül destek oluyor. Ali Asaf’ın “Çok üzgünüm, elimden gelen her şeyi yaptım. Özür dilerim” dediği anlarda Eylül, Ali Asaf’ın kurtaramadığı kişinin babası olduğunu görüyor. Kalp Atışı 25.Bölüm Fragmanı (22 Aralık Cuma)

    votre commentaire
  • ​22 Aralık Payitaht Abdülhamid Fragmanı 30. Bölüm Cuma Payitaht Abdülhamid 29. Bölüm özeti; TRT 1 ekranlarında Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur. Dünyaya, Abdülhamid’in intikam için Bulgarları öldürdüğü servis edilecektir.Firuze ve Abdülkadir, Bidar Sultan’a rağmen kavuşabilecek midir?Hatice günler sonra elinde silahla Saraya dönmüştür. Ateşlenen silahın sesine koşan muhafızların kanlar içinde bulduğu kimdir? Sultan Abdülhamid artık kimliğinden emin olduğu Parvus’u yakalamak üzere Murat’a emir verirken, Rus Heyeti Varna’daki Osmanlı Tabyalarını bombalamaya hazırlanmaktadır.Sultan Abdülhamid üzerine atılan iftiradan kurtulup savaşı engelleyebilecek mi? Payitaht Abdülhamid 30.Bölüm Fragmanı (22 Aralık Cuma)
     

    votre commentaire
  • Sevilen Hint dizisi Ah Kalbim’de bu akşam Sarla, damadının başka bir kadınla ilişkisi olduğundan şüphelenir. Purab ise istemediği bir evliliğin eşiğine gelmiştir. Sarla, Tanu ve Abhi arasında bir ilişki olduğunu düşünmeye başlar. Kızının böyle bir şeyden haberi olup olmadığını merak eden Sarla bu konuyu Pragya’ya açar. Pragya ise annesinin üzülmemesi için ona Abhi’nin sadece kendisini sevdiğini söyler. Öte yandan Purab Aliya ile evlilik hazırlığı yaparken Bülbül’ü düşünmeden duramaz. Aliya’ya alışveriş yapmak üzere kuyumcuya giden Purab tesadüf eseri yoldan geçen Bülbül’e arabayla çarpar. Bülbül’ü hemen hastaneye kaldıran Purab, kimseye onun eski sevgilisi olduğunu söyleyemez. Bülbül’ün kaza yaptığını öğrenen Pragya hastaneye koşar. Kazayı duyan Abhi hastaneye geldiğinde Pragya kan vermektedir. Pragya’nın hasta yatağında yattığını gören Abhi ise telaşlanır. Düğün günü geldiğinde Purab, Bülbül yerine aliya ile evlilik ritüellerini gerçekleştirdiği için çok üzgündür. İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21.00’de Kanal 7 ekranlarında… Ah Kalbim 14 Aralık Özeti 52. Bölüm Fragmanı

    https://trbolumfragman.net/watch/ah-kalbim-14-aralik-ozeti-52-bolum-fragmani-episode-video/


    votre commentaire
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85 Bölüm Fragmanı yayınlandımı neler yasanacak Atv
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19 aralık fragmanı 2017 Salı saat kaçta yayınlanacak

    https://izle.dizifragmanlar.net/watch/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-85-bolum-fragmani


    votre commentaire