• Söz 11 Aralık Pazartesi 25.Bölüm Fragmanı izle

    Söz 11 Aralık Pazartesi 25.Bölüm Fragmanı izle Söz 24.Bölüm özeti Söz dizisi 25.yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından araştırılıyor. Söz dizisi 24.son bölüm izleme linki haberimizde. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı  Başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Çağan Atakan Arslan ve Eren Vurdem’in paylaştığı Söz dizisi 25.yeni bölüm fragmanı ve Söz dizisi 24. son bölüm izleme linki haberimizde..
    Söz 25.bölüm fragmanı izleyici tarafından araştırılıyor. Söz dizisi 24.son bölüm izleme linki haberimizde. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Söz dizisi 24. son bölümünde bu hafta Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer. Agâh’ı yakalamayı başaran Tim’in bir sonraki hedefi onu güvenli bir şekilde Türkiye’ye getirmektir. Sınır ötesinde, Ortadoğu’nun en tehlikeli bölgelerinden birinde olan Tim için zorlu bir yolculuk başlayacaktır. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Çağan Atakan Arslan ve Eren Vurdem’in paylaştığı Söz dizisi 25.yeni bölüm fragmanı ve Söz dizisi 24. son bölüm izleme linki haberimizde..
    Söz 11 aralık fragmanı henüz yayınmadı. Fragman videosu resmi internet sayfası üzerinden erişime açılması ile birlikte haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz.Söz dizisinde bu hafta Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer. Agâh’ı yakalamayı başaran Tim’in bir sonraki hedefi onu güvenli bir şekilde Türkiye’ye getirmektir.

    http://dizifragmanlar.net/watch/soz-25-bolum-fragmani


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :